Odaberite regiju
Košarica (0)

Najnovije vijesti, akcije, partyi...

11.09.2011

Drinkopoly aplikacija za iOS uređaje

Zagreb, 20. Rujna 2011 – tvorci društvene igre Drinkopoly, zagrebačka tvrtka Kreativni događaji jučer je na tržište izbacila nadogradnju svog već poznatog proizvoda. Riječ je o iPhone/iPad aplikaciji s kojom kreću u osvajanje svjetskog tržišta. Unutar samo jednog dana, aplikacija Drinkopoly popela na sam vrh ljestvice najprodavanijih aplikacija u App store-u Hrvatska.

Da se podsjetimo, riječ je o društvenoj igri koja je izašla na tržište prošle godine u lipnju te podjelila mišljenja hrvatske javnosti, dok je jedni optužuju da potiče alkoholizam, drugi je kupuju kao ludi i ne osuđuju njenu tematiku. Tvorci igre ne obaziru se na optužbe iz razloga što smatraju da njihov proizvod nije povezan s konzumacijom alkoholnih pića, već sa stvaranjem zabavnih situacija na kućnim tulumima zahvaljujući atraktivnim zadatcima koji su okosnica igre. 

U samo nešto više od godinu dana, ova igra je stekla iznimnu popularnost, kao kod nas, tako i u regiji. Od Filipa Smerdelja, direktora Kreativnih događaja saznamjemo kako je danas igra dostupna na tržištima Hrvatske, Slovenije, Austrije, a uskoro (već je u tisku) na području Poljske i Slovačke te kako aktivno pregovaraju o distribuciji na tržištima Njemačke, Španjolske, Češke, Srbije, Rusije te Australije. Igra je također dostupna na području SAD-a i Kanade, no riječ je o prodanim licencama za tu igru. U Kreativnim događajima jako su ponosni što je kompletna proizvodnja ostala u Hrvatskoj te smatraju kako je u vremenima krize i recesije hvalevrijedna činjenica što potpomažu domaću proizvodnju.

Projekt izbacivanja iPhone aplikacije te web shopa za cjelokupno područje EU vrijedan preko pola milijuna kuna financiraju isključivo iz vlastitih sredstava s obzirom da su na samom početku donjeli odluku kako će sve prihode ulagati u daljni razvoj branda Drinkopoly. “Angažirali smo kvalitetan tim mladih i sposobnih ljudi iz nekoliko malih tvrtki poput Sequoia projekta, Kudos studia, i Clover studia kako bismo zajedno i stvorili nešto veliko”, rekao je Domagoj Dujić, direktor Kreativnih događaja.

Drinkopoly© Secrets

Društvena igra koje se ne želite sjećati!

SAZNAJ VIŠE

Drinkopoly©

Društvena igra koja garantira
zaboravno iskustvo

SAZNAJ VIŠE

Drinkopoly© Mobile

Igra koja garantira zaboravno iskustvo dostupna je za iPhone i iPad!

SAZNAJ VIŠE