Odaberite regiju
Košarica (0)

Najnovije vijesti, akcije, partyi...

Erogene zone koje traže više pažnje

Žensko tijelo je prepuno erogenih zona. Saznajte koje erogene zone trebaju malo više ljubavi i kako navesti partnera da im se posveti.

Moramo si priznati: žene su kompleksna bića. To je razlog zašto dijagram ženskih erogenih zona izgleda kao vatromet za Novu godinu, boje su posvuda. S toliko erogenh zona pomislili biste kako nema šanse da ih dečki promaše, a ipak to se redovno događa. Iz toga proizlazi dvostruki problem: neka vaša područja nisu zadovoljena i ne znate kako mu pokazati put a da ga ne usmjeravate kao da ste mu osobni GPS („Nakon 5 centimetara, skreni desno prema pupku“?).

Opširnije+

Ostale novosti

Kako opijati utječu na ljubavni život?

Teško je reći poboljšavaju li ili pogoršavaju droge seks jer on sam po sebi ovisi o puno čimbenika koje unos opijata u tijelo potencira. Ne postoji valjana formula koja bi nam otkrila kako koja droga utječe na seks. Učinak ovisi o samom pojedincu koji konzumira određenu vrstu droge te njena količina, kvaliteta i vrsta.

Opširnije+

Seks za jednu noć bez zaštite konzumira svaka 5. Hrvatica

Pazi se! - riječi su kojima su vas vaši ispraćali prije noćnog izlaska. Baka je pri tom mislila na 'nema seksa prije braka', otac je poručivao 'ponesi prezić u slučaju da ga on nema', a majka 'nadam se da ti neće pasti cigla na glavu'. Majka nikada ne pada na pamet da bi njihove kćerkice podlegle strastima i bludničenje ikakve vrste pa se nekako zadrži na prirodnim katastrofama. No, čini se i majke imaju razloga za brigu i da bi onu ciglu trebale preformurirati u 'batinu'!

Opširnije+

Znanstveno dokazano: Alkohol nas čini pametnijima!

Sad je i službeno. Ako imate problem koji ne možete riješiti, a mučite se satima, ne očajavajte, piše Medical Daily. Popijte pivo i možda se rješenje nametne samo od sebe. Naime, novo istraživanje Sveučilišta u Illinoisu tvrdi kako je moguće da alkohol pomaže u rješavanju problema. Profesorica Jennifer Wiley smatra kako alkohol povećava kapacitet pamćenja i sposobnost rješavanja problema.

Opširnije+

Drinkopoly na sastancima UN-a?

SASTANCI UN-a prilično su "opušteni", ako je vjerovati Josephu Torselli, američkom veleposlaniku u Ujedinjenim Narodima. Na Generalnom zasjedanju Odbora u ponedjeljak, gdje se raspravljalo u budžetu, "partibrejker" Torsella pristojno je zamolio kolege da se na sastancima više ne pojavljuju gotovo "devastirani od alkohola".

Opširnije+

Ne želite se brzo napiti? Miješajte alkohol i gazirana pića...

Miješanjem alkoholnog pića i nezaslađenih gaziranih napitaka brže ćete se napiti, pokazala je studija američkih znanstvenika. Šećer iz gaziranih napitaka usporava apsorpciju alkohola u krv stoga je pijanstvo - blaže. 

Opširnije+

Stiže novi način za nezaboravne tulume

Drinkopoly SECRETS, igra koje se ne želite sjećati je nova društvena igra branda DRINKOPOLY koja se može naći u prodaji u svim TISAK media centrima te na internetskim stranicama www.drinkopoly.com.hr 

Opširnije+

Tajne flerta: 10 načina kako razgovorom osvojiti muškarca

Nabacite osmjeh na lice, nemojte pokazati da ste nervozni i krenite u osvajanje. Tijekom razgovora ga cijelo vrijeme gledajte u oči i vi ste već na pola puta do uspjeha...

Opširnije+

Sedam načina kako osvojiti djevojku iz snova

Neki korisni savjeti za dečke! ;)

Opširnije+

Rješite se mamurluka

Tulumarenje zna biti jako zabavno, ali jutro poslije natjerat će gotovo svakoga da si obeća kako više neće okusiti alkohol

Malo tko će obećanje zaista održati, no ako ste ikada okusili mamurluk u pravom, groznom izdanju, vjerojatno ste barem mjesec dana u širokom luku izbjegavali prigode za novo ubijanje cugom. 

Opširnije+

Crocoktail – prvi hrvatski koktel

Marin Nekić, pokretač Nekic Barology Cocktail Studia i škole za barmene, kreirao je prvi koktel sastavljen isključivo od hrvatskih sastojaka te ga nazvao CROCKTAIL.

Opširnije+

Drinkopoly aplikacija za iOS uređaje

Tvorci društvene igre Drinkopoly, zagrebačka tvrtka Kreativni događaji jučer je na tržište izbacila nadogradnju svog već poznatog proizvoda. Riječ je o iPhone/iPad aplikaciji s kojom kreću u osvajanje svjetskog tržišta. Unutar samo jednog dana, aplikacija Drinkopoly popela na sam vrh ljestvice najprodavanijih aplikacija u App store-u Hrvatska. 

Opširnije+

Drinkopoly u Jutarnjem listu

Juternji list objavio je priču o novoj društvenoj igri na našem tržištu. 

Opširnije+

Drinkopoly predstavljen u Westgateu

Na eventu namjenjenom muškarcima pod nazivom „ONLY MEN STUFF“ u WESTGATEU među ostalima izlagačima predstavljana je i jedna od najzabavnijih društvenih igara namjenjena punoljetnim osobama pod nazivom „DRINKOPOLY - igra koje ćete se mutno sjećati“. 

Opširnije+

Novost na tržištu – Drinkopoly

Drinkopoly je nova društvena igra na hrvatskom tržištu koja će zapaliti svaki tulum

Opširnije+

Drinkopoly© Secrets

Društvena igra koje se ne želite sjećati!

SAZNAJ VIŠE

Drinkopoly©

Društvena igra koja garantira
zaboravno iskustvo

SAZNAJ VIŠE

Drinkopoly© Mobile

Igra koja garantira zaboravno iskustvo dostupna je za iPhone i iPad!

SAZNAJ VIŠE