Odaberite regiju
Košarica (0)

Uvjeti korištenja

Pravne odredbe
Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka KREATIVNI DOGAĐAJI d.o.o., Krapinska 27, 10000 Zagreb te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke - Web trgovina. KREATIVNI DOGAĐAJI ne mogu preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

KREATIVNI DOGAĐAJI se obvezuju primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprječavanje eventualnih zlouporaba.
Transakcije plaćanja kreditnim/debitnim karticama obavljaju se zaštićenim protokolom SSL uz uporabu 128-bitne enkripcije, što se u svijetu smatra sigurnim načinom obavljanja novčanih transakcija. KREATIVNI DOGAĐAJI ne mogu se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava Web trgovine ili propusta djelatnika KREATIVNIH DOGAĐAJA.

KREATIVNI DOGAĐAJI ulažu razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta računalnom i elektroničkom opremom moguće su manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama.
KREATIVNI DOGAĐAJI se obvezuju u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja.

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi.
Ukoliko trebate detaljnije informacije kontaktirajte prodaju KREATIVNIH DOGAĐAJA.

U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, djelatnici prodaje KREATIVNIH DOGAĐAJA će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku, te Vam ponuditi opciju čekanja dolaska artikla, zamjenu za drugi odgovarajući artikl, ili povrat novca u punom iznosu.

KREATIVNI DOGAĐAJI zadržavaju pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Jamstvo privatnosti
Mi u KREATIVNIM DOGAĐAJIMA obavezujemo se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26.

Svi djelatnici KREATIVNIH DOGAĐAJA i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka.

Osobni podaci kupaca pohranjeni u informacijskom sustavu KREATIVNIH DOGAĐAJA čuvaju se na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima KREATIVNIH DOGAĐAJA kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima.
Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, te obavješćivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem Web trgovine.

KREATIVNI DOGAĐAJI jamče da osobni podaci korisnika Web trgovine DRINKOPOLY neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne izričite privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.


Isporuka/jamstvo
KREATIVNI DOGAĐAJI d.o.o obvezuju se isporučiti robu sa kompletnom dokumentacijom i pripadajućom joj ambalažom tj. kompletnu kakva je dobavljena od distributera. Dakako prema sadašnjem stanju tehnologije obje strane su svjesne da nije moguće garantirati 100% ispravnost komponenata kako hardversku tako i softversku te međusobnu kompatibilnost svih komponenata ponuđenih cjenikom.

Da bi se ostvarilo pravo na jamstvo potrebno je uz neispravnu komponentu priložiti svu potrebnu dokumentaciju, ambalažu te kopiju računa kojom se potvrđuje kupnja. Uz to je potrebno navesti detaljan opis kvara kako bi se olakšala provjera neispravnosti od strane servisa KREATIVNI DOGAĐAJI d.o.o.

Zamjena dijelova prije provjere ispravnosti navedenih nedostataka nije moguća, ako u cjeniku za navedenu grupaciju artikala nije drugačije navedeno (npr. u slučaju reklamacije artikl se zamjenjuje 1 za 1 u garantom roku). Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakirane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete od strane KREATIVNI DOGAĐAJI d.o.o. nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku.

Jamstvo ne pokriva nedostake, oštećenja i kvarove nastale nestučnim i nepravilnim rukovanjem. U nepravilno rukovanje su uključeni i propusti poput spajanja uređaja i artikala na izvore energije koji nisu propisanim upustvom za uporabu, te korištenje uređaja u nepredviđenim uvijetima i prostorima. Pravo na ostvarenje jamstva korisnik gubi i u slučaju neovlaštenog popravljanja artikala i uređaja, te isto tako popravka od strane treće neovlaštene osoba. KREATIVNI DOGAĐAJI d.o.o. ne odgovaraju za podatke na računalu, HDD uređaju ili bilo kojem uređaju koji služi za pohranu podataka.

EVENTUALNE TROŠKOVE NASTALE TRANSPORTOM ARTIKALA DO LOKACIJE SERVISA TVRTKE TE POVRAT ISTIH NOSI KUPAC.

Cjenik
Na stranicama možete pogledati cijene i artikle koji su dostupni za kupnju preko Interneta. Kada želite kupiti neki od artikala, kliknite na košaricu uz cijenu željenog artikla. Ta će radnja dodati jedan artikl u Vašu košaricu.
Naručivanje ostalih artikala radi se tako da se klikne na košaricu uz željeni artikl. Svaki klik na košaricu u pozadini dodaje jedan komad željenog artikla u pomoćni prozor s prikazim otvorene narudžbe (višestruko klikanje na isti proizvod uvećava količinu). U svakom trenutku možete preći na stranicu za pregled stavki narudžbe. To se postiže klikom na "Pregled košarice".

Drinkopoly© Secrets

Društvena igra koje se ne želite sjećati!

SAZNAJ VIŠE

Drinkopoly©

Društvena igra koja garantira
zaboravno iskustvo

SAZNAJ VIŠE

Drinkopoly© Mobile

Igra koja garantira zaboravno iskustvo dostupna je za iPhone i iPad!

SAZNAJ VIŠE