Odaberite regiju
Košarica (0)

Najnovije vijesti, akcije, partyi...

08.03.2013

Drinkopoly na sastancima UN-a?

SASTANCI UN-a prilično su "opušteni", ako je vjerovati Josephu Torselli, američkom veleposlaniku u Ujedinjenim Narodima. Na Generalnom zasjedanju Odbora u ponedjeljak, gdje se raspravljalo u budžetu, "partibrejker" Torsella pristojno je zamolio kolege da se na sastancima više ne pojavljuju gotovo "devastirani od alkohola".

Za veleposlanike UN-a navodno nije čudno da se na pregovorima Odbora pojavljuju vidljivo alkoholizirani, pa su neki od njih na sastancima znali prirediti pravi show, prenosi The Atlantic Wire

"Oduvijek je u UN-u postojala tradicija koja je dozvoljavala blago konzumiranje alkohola kako bi se pospješili pregovori,ali ovdje govorimo o pretjerivanju", požalio se Torsella. Alkohol je tako kumovao brojnim incidentima, kao što je padanje članova po podu, teturanje, pa i lajanje jednog od njih, naveo je neimenovani izvor.

Ne zna se hoće li Torsellina molba uopće uroditi plodom, budući da on ne može zabraniti opijanje veleposlanika. Službene večere tako će vrlo vjerojatno i dalje biti "začinjene" alkoholom, budući da je veleposlanike Torsellina jezikova juha više zabavila, nego posramila.

 

Izvor: index.hr

Drinkopoly© Secrets

Društvena igra koje se ne želite sjećati!

SAZNAJ VIŠE

Drinkopoly©

Društvena igra koja garantira
zaboravno iskustvo

SAZNAJ VIŠE

Drinkopoly© Mobile

Igra koja garantira zaboravno iskustvo dostupna je za iPhone i iPad!

SAZNAJ VIŠE