Odaberite regiju
Košarica (0)

Najnovije vijesti, akcije, partyi...

09.09.2010

Drinkopoly predstavljen u Westgateu

3. rujna 2010, Zagreb – Na eventu namjenjenom muškarcima pod nazivom „ONLY MEN STUFF“ u WESTGATEU među ostalima izlagačima predstavljana je i jedna od najzabavnijih društvenih igara namjenjena punoljetnim osobama pod nazivom „DRINKOPOLY - igra koje ćete se mutno sjećati“. 

Više se ne morate brinuti kojim putem će krenuti Vaš tulum/druženje i hoće li Vašim gostima biti dovoljno zabave ili ne. Od sada je tu Drinkopoly, igra koja će začiniti svaki tulum na kojem se igra! Cilj igre je dobro zabaviti igrače zahvaljujući zanimljivim zadatcima koji imaju ulogu povezivanja i interakcije između igrača te se na taj način stvaraju nezaboravni doživljaji kao i šaljive situacije kojih ćete se dugo prisjećati. Igra je namijenjena za 6 igrača, a bilo bi  idealno da je riječ o miješanom društvu kako bi se u potpunosti doživjele sve čari igre. Također, moguće je igrati i u parovima tako da se u tom slučaju broj sudionika dvostruko povećava. Ne želimo Vam otkriti sve čari ove igre, nego požurite do najbližeg prodajnog mjesta i nabavite vlastiti primjerak.

Igru je trenutno moguće kupiti u prodavaonicama na području Grada Zagreba: u Avenue Mall-u („Hoću to“ i „BIJU“) i u City Centru One („Hoću to“), a od idućeg tjedna i u svim TISAK MEDIA CENTRIMA diljem Hrvatske. Igru je također moguće naručiti i poštom za područje cijele Hrvatske.

Drinkopoly© Secrets

Društvena igra koje se ne želite sjećati!

SAZNAJ VIŠE

Drinkopoly©

Društvena igra koja garantira
zaboravno iskustvo

SAZNAJ VIŠE

Drinkopoly© Mobile

Igra koja garantira zaboravno iskustvo dostupna je za iPhone i iPad!

SAZNAJ VIŠE