Odaberite regiju
Košarica (0)

Najnovije vijesti, akcije, partyi...

03.04.2013

Erogene zone koje traže više pažnje

Žensko tijelo je prepuno erogenih zona. Saznajte koje erogene zone trebaju malo više ljubavi i kako navesti partnera da im se posveti.

Moramo si priznati: žene su kompleksna bića. To je razlog zašto dijagram ženskih erogenih zona izgleda kao vatromet za Novu godinu, boje su posvuda. S toliko erogenh zona pomislili biste kako nema šanse da ih dečki promaše, a ipak to se redovno događa. Iz toga proizlazi dvostruki problem: neka vaša područja nisu zadovoljena i ne znate kako mu pokazati put a da ga ne usmjeravate kao da ste mu osobni GPS („Nakon 5 centimetara, skreni desno prema pupku“?).

Ovdje su neki dijelovi ženskog tijela koji bi voljeli da im se posveti malo pažnje.

Vrat: „Ovo je područje jako osjetljivo pa poljubac u vrat izaziva nevjerojatan osjećaj“, kaže stručnjakinja za odnose i seks dr. Nikki Goldstein. Lagani poljupci, nježno grickanje – budite oprezni da vam ne ostanu ljubavni ugrizi – u sekundi će vas zapaliti.

Donji dio leđa: „Diranje, škakljanje ili milovanje donjeg dijela leđa pomaže da se osjećate sigurno i zaštićeno jer djeluje posesivno“, kaže Goldstein.

Ne trebate čekati da budete goli u spavaćoj sobi da bi vas dotaknuo gdje volite. Dok ste vani za večerom, uzmite mu ruku i stavite je ispod majice na donji dio leđa. Proći će vas trnci po cijelom tijelu i želja da ga obradite u kupaonici što prije. Čim dođete kući, neka se posveti svakom dijelu vašeg tijela.

Pregib lakta: „Ovo je područe jejako osjetljivo baš poput vrata“, objašnjava Goldstein.

Jadan, mali pregib lakta nikad ne dobiva dovoljno ljubavi, ali jedan mali ugriz u to područje može biti nevjerojatan osjećaj. Lizanje, grickanje... sve je toliko dobro!

Ruke: „U tantri kažu da se kroz ruke prenosi puno energije jer se tako osjeti toplina tijela“, kaže Goldstein. Prsti su jako osjetljivi na dodir, što je razlog zašto dodirivanje i škakljanje mogu biti toliko dobri, a tu je i golemi emocionalni element. Držimo se za ruke kao klinci pa to povezujemo sa sigurnošću i udobnošću. Ako se osjećate malo ranjivo ležeći goli na krevetu ili kauču, držanje za ruke može pomoći da se osjećate sigurno i samopouzdano. To je prilično intiman potez, ali može biti i kinky ako vas partner obuzdava držeći vaše ruke iznad glave.

Mozak: Kada je riječ o seksu, općenito pravilo je da su dečki vizualni tipovi, a djevojke više mentalni. Neka ubaci malo zločestih riječi tijekom akcije u krevetu.

Kako mu dati upute

„Sve se svodi na komunikaciju, ali bitno je kako komunicirate“, kaže Goldstein. „Ako želite da napravi nešto konkretno, pravilo je da seksi prijedlog slijedi zločesti potez.“

Ne želite mu posve povrijediti muškost tako što ćete samo naređivati – osim ako nije tip koji to želi – umjesto toga pokušajte mu u misli ubaciti ideju s malo koketiranja: „Znaš što bi me zaista napalilo...“

Kad pogodi mjesto koje želite, pobrinite se da zna koliko vas to pali glasnim uzdasima. On želi da uživate, stoga mu pokažite da radi sve kako treba da bi znao za ubuduće.

Ako mu poruka nije jasna, možete staviti njegovu ruku gdje god želite ili mu pokazati svojim prstima – možda mu se čak ta metoda i više svidi!

Izvor: portaloko.hr

Drinkopoly© Secrets

Društvena igra koje se ne želite sjećati!

SAZNAJ VIŠE

Drinkopoly©

Društvena igra koja garantira
zaboravno iskustvo

SAZNAJ VIŠE

Drinkopoly© Mobile

Igra koja garantira zaboravno iskustvo dostupna je za iPhone i iPad!

SAZNAJ VIŠE