Odaberite regiju
Košarica (0)

Najnovije vijesti, akcije, partyi...

01.06.2010

Novost na tržištu – Drinkopoly

lipanj 2010, Zagreb – od danas u prodaji možete naći novu društvenu igru „Drinkopoly“ koja je namijenjena punoljetnim osobama, a cilj igre je dobro zabaviti igrače. Igru je trenutno moguće kupiti u prodavaonicama na području Grada Zagreba ili naručiti poštom za područje cijele Hrvatske. Svakodnevno raste broj prodavaonica koje prodaju ovu društvenu igru te će se uskoro moći naći i u ostalim gradovima lijepe naše.

Više se ne morate brinuti kojim putem će krenuti Vaš tulum/druženje i hoće li Vašim gostima biti dovoljno zabave ili ne. Od sada je tu Drinkopoly,  igra koja će začiniti svaki tulum na kojem se igra! Njegovi zanimljivi zadatci imaju ulogu povezivanja i interakcije između igrača te stvaraju nezaboravan doživljaj kao i šaljive situacije kojih ćete se dugo prisjećati. Igra je namijenjena za 6 igrača, a bilo bi  idealno da je riječ o miješanom društvu kako bi se u potpunosti doživjele sve čari igre. Također, moguće je igrati i u parovima tako da se u tom slučaju broj sudionika dvostruko povećava. Ne želimo Vam otkriti sve čari ove igre, nego požurite do najbližeg prodajnog mjesta i nabavite vlastiti primjerak.

Treba istaknuti kako je ovaj proizvod nastao kao produkt rada mladih zagrebačkih poduzetnika iz Kreativnih događaja d.o.o. i Sekvoja projekta d.o.o., koji su zajedničkim projektom odlučili realizirati proizvodnju ove igre. Vrlo interesantno je to da je igra u potpunosti hrvatski proizvod, počevši od dizajna pa sve do finalnog proizvoda.

Drinkopoly© Secrets

Društvena igra koje se ne želite sjećati!

SAZNAJ VIŠE

Drinkopoly©

Društvena igra koja garantira
zaboravno iskustvo

SAZNAJ VIŠE

Drinkopoly© Mobile

Igra koja garantira zaboravno iskustvo dostupna je za iPhone i iPad!

SAZNAJ VIŠE