Odaberite regiju
Košarica (0)

Najnovije vijesti, akcije, partyi...

20.10.2012

Stiže novi način za nezaboravne tulume

Drinkopoly SECRETS, igra koje se ne želite sjećati je nova društvena igra branda DRINKOPOLY koja se može naći u prodaji u svim TISAK media centrima te na internetskim stranicama www.drinkopoly.com.hr

Drinkopoly Secrets je igra koja interakciju, flert i zabavu podiže na dosad neviđenu razinu. Igra je namijenjena za 6 igrača koji će iskusiti sreću, ugodu, neugodu, natjecateljski duh i želju za zaboravom! Garancija za to se nalazi u obliku čak 300 kartica koje dolaze uz igru i glavni su pribor svakom igraču. Podjeljene u 3 skupine (“pitanja”, “zadatci” te “nastavi rečenicu”) i svaka od njih traži točno određenu stvar koju će neki od igrača morati napraviti za vrijeme igranja.

Da se podsjetimo, Drinkopoly je globalni brand nastao u Hrvatskoj koji je stvoren u svrhu poboljšanja zabave te podizanju razine dobre energije u društvu. Veliki uspjeh na hrvatskom, ali i svjetskom tržištu postignut je s igrom Drinkopoly koja je u Hrvatskoj i Sloveniji jedna od najprodavanijih društvenih igara, dok na ostalim svjetskim tržištima ima tendenciju tek to postati. Drinkopoly team konstantno razvija nove proizvode koji su povezani s party-ima različitih tipova, tako da svatko može pronaći nešto za sebe.

“Drinkopoly Secrets namjenjena je punoljetnim osobama i stvorena je u svrhu poticanja interakcije među igračima. Sigurni smo da ste se mnogo puta našli u situaciji kada bi nekoj osobi suprotnog spola željeli postaviti neko neugodno pitanje, no bojali ste se reakcije. Od sada smo mi tu da stvorimo neugodne, ali ujedno i zabavne situacije u kojima će se neki snaći jako dobro, ali neki možda i neće. Nemojte se uplašiti jer je upravo zato glavno pravilo Drinkopoly Secrets-a da što se dogodi među sudionicima igre, ostaje isključivo među njima, osim ukoliko se ne dogovore podjeliti neko nezaboravno iskustvo s ostalim svojim prijateljima! ;)” – poručuju iz Kreativnih događaja.

Važno je istaknuti kako su u tvrtci Kreativni događaji, u čijem je vlasništvu brand Drinkopoly, izrazito ponosni što su uspjeli zadržati kompletnu proizvodnju u Hrvatskoj te na taj način potpomažu domaću ekonomsku situaciju u ovako teškim vremenima krize i recesije. 

Drinkopoly© Secrets

Društvena igra koje se ne želite sjećati!

SAZNAJ VIŠE

Drinkopoly©

Društvena igra koja garantira
zaboravno iskustvo

SAZNAJ VIŠE

Drinkopoly© Mobile

Igra koja garantira zaboravno iskustvo dostupna je za iPhone i iPad!

SAZNAJ VIŠE